Optika Bevanda ima kultni status kada je riječ o sunčanim naočalama. Najprestižnije marke visoke mode izmjenjuju se na policama naše optike . Osim najnovijih luksuznih i prestižnih modela naša ponuda uključuje klasične sunčane naočale sa vrhunskom polarizirajućom optikom. Ovo ispod su samo neki od brendova iz naše ponude...

Sunčane naočale

Sunčevo svjetlo koje se lomi na glatkoj površini proizvodi vrlo neugodan odbljesak. Takvo, od vode, snijega, vjetrobranskog stakla ili asfalta reflektirano svjetlo, pretvorilo se u tzv. polarizirano, koje je time postalo višestruko zamorno za oči. Stoga su i sunčane naočale s polariziranim lećama najbolja zaštita za vaše oči. Kako sunčane naočale, koje pored zaštitne funkcije, predstavljaju i modni detalj, izvolite iz naše velike ponude izabrati model za sebe. Ako nosite dioptrijske naočale, niti to Vam nije prepreka - u većinu sunčanih naočala mogu se ugraditi dioptrijske sunčane leće.
Zaštita od sunca
Sunčevo svjetlo može imati štetan utjecaj na naše oči. Kako ultravioletni, tako i dio vidljive svjetlosti mogu izazvati oštećenja na očnom živcu i na očnoj leći.
Moderan dizajn
Osim najnovijih luksuznih i prestižnih modela naša ponuda uključuje klasične sunčane naočale sa vrhunskom polarizirajućom optikom.
Najprestižnije marke
Najprestižnije marke visoke mode izmjenjuju se na policama naše optike. Na ovoj stranici pogledajte samo neke od brendova koje imamo.
suncane naocale mostar optika bevanda
optika bevanda mostar suncane naocale
optika bevanda mostar suncane naocale


suncane naocale mostar optiak bevanda