U optici Bevanda moguće je izvršiti cijeli oftalmološki pregled vida. Pregled se obavlja svake srijede od 16:00 sati u optici Bevanda, koja se nalazi u ulici Splitska 12. Pregled obavlja doktor oftalmologije. Za pregled se potrebno naručiti.

Pregled vida

Digitalna oprema
Nova i digitalna oprema omogućuje nam brz i precizan pregled vida pomoću kojeg je moguće odrediti da li su naočale potrebne ili ne.
Oftalmološki pregled
Pregled se obavlja svake srijede od 16:00 sati u optici Bevanda, Splitska 12. Pregled obavlja doktor oftalmologije. Za pregled se potrebno naručiti.
Određivanje dioptrije
Obavlja svakim radnim danom u vremenu od 7:30 do 11:00 sati, ukoliko se odlučite za kupnju okvira i stakla u našoj optici, ovaj pregled vam je besplatan.
i profiler plus zeiss optika bevanda pregled vida
i.Profiler inovativni je mjerni uređaj koji visokom preciznošću analizira ljudske oči. Na temelju nalaza i.Profiler utvrđuje nedostatke vida (korekciju). Riječ je o prvom multifunkcionalnom i potpuno automatiziranom keratografu i autorefraktometru iz kuće Carl Zeiss Vision, zasnovanom na uporabi tehnologije frontalnih valova.
pregled vida optika bevanda
i profiler plus zeiss optika bevanda mostar
pregled vida optika bevanda mostar